kepada anda ya awak laa sape lagi! rajinrajin kann la diri anda follow blog ini yarww , :)) ! tegurr jika anda rajin *jika* ! HAHA ,

budak perasann !


budakk yang terlalu perasan , sampai dah tak tau nak buadd ape lagyy !

nak gelak ponn ade rase nyerr ! HAHA ,
macamniee , ada laa sorg budaa nie yang bernama teettt  perasann gilerr ! tahunn lepass rapat la ngn buda niee , mntk nombo la pe laa , one day aku massage la ngan teettt  tibatiba panggil aku sayang ! eeuuww , tuhan je tau batape geli nyaa aku rasa ! HAHA , ingat aku niee macam gf dia laa , konon nyerr ! padahal tak ponn , nak tak nak layann je laa , then satu hari aku terserempak ngan teettt  dia tanya " kita ni kapel lagi ke tak" aku ponn mule laa nak marah + gelak + geligeleman ! haha , sumpaa x tipuu doee ! sebab sebelum nie , aku x msg dye lagy !  

semalam pulakk , teettt tegorr aku ! terpaksa la layann , walaupun menyampah . 
aku tanye la " nak pe nie" 
teettt  jawab " x bole ke aku nak tego ex aku nie ?" 
time tu aku memang gelakk sakan ! 
aku jawab laa " bila masa pulakk kita kapel? haha " ,
teettt jawab "kan kita penah kapel dlu" 
bilaa rasa teramat geli aku explain kat dia 
" yang pasal couple tu aku rasa  x , sebabnya aku dengan kau tak penah pon couple , kau mintak couple pon x penah ! yang pasal panggilan sayang tu sapasapa pon aku bolee panggil la ! " 
then budaa nie terus tak balas ! maybe dah segan kott , mungkin juga budaa nie seakanakan tak paham bahasa melayu ! kesiannn , HAHA  ! 
kepada anda yang berkenaan , jagn la nk perasan yang aku penah kapel dengan kauu ! sedangkan benda tu semua tak pernah berlaku ! HAHAHAHA , 

2 comments:

  1. err , de lahh budak tuu ! euww , muke dye adoyaii mcm **** jerr ! HAHA ,

    ReplyDelete