kepada anda ya awak laa sape lagi! rajinrajin kann la diri anda follow blog ini yarww , :)) ! tegurr jika anda rajin *jika* ! HAHA ,

hadirmu tanpa diundang , pergi mu tanpa disangka !


pertemuan antara aku dan kau seperti tidak dijangka ! perkenalan melalui seorang sahabat yg telh lama aku knl ! suatu hari tanpa diduga , kau menghantar khidmat pesanan ringkas kpd aku ! memg aku x sangka , aku ingat kan kau tak ingat kat aku lagi ! kini hampir setiap hari aku mesej kau , sampai aku sediakan 'spare topup' HAHA ! masa kau mula mesej aku lah , kau cakap  kau suka aku ! gembiranya memg lah tak terucap dgn katakata ! bila aku mesej dgn kau , kau selau buadbuad merajuk , tapi aku tahu kau hanya mahu bermain-main shj ! aku terlalu sabar dengan perangai kau , bila aku jerr yg nak mengalah dgn kau ( bila kau merjuk je la). hampir setiap hari juga kau kata kan bahawa kau rindu dan sayang kat aku , tapi apa je yg boleh aku buadd! aku x mmpu nak laku apa pun ! kau hadir jga tanpa disangka ! kau juga pernah berjanji yang kau tak akan tinggalkan aku !
 kini , tiada lagi ucapan rindu atau sayang yang kau beri pada aku ! dulu kau hadir tanpa diundang  , kau pergi tanpa diminta ! rindu aku pada kau semakin menebal ! setiap  kali aku nmpk kau , mesti aku mengharapkan teguran drpd kau ! tapi tu semua hanyalah permintaan hati yang tidak perlu ditunaikan ! kini hampir setiap hari aku menunggu panggilan atau khidmat pesanan ringkas daripada kau ! aku menunggu dgn penuh kesabaran . hanya tinggal sebuah gmbar utk aku jadikan  kenangn. kini , walaupun aku tunggu dengan penuh pengharapan dan kesabaran ianya hanyalah perkara yg tidak mungkin akan berlaku seperti apa yang aku harapkan ! ianya mungkin juga perkara yang siasia bagi aku pada masa akan datng , jika hadirnya seorang insan yang mampu mengembirakan hidup aku apabila memikirkan diri kau ! mungkin juga kau bukan diutuskan untuk aku pada hari ini dan tentu juga bukan diutuskan pada masa yang akan datng ! mungkin juga persahabatan atau perhubungan antara aku dan kau memg tiada takdirnya ! bahagialah kau jika seseorg telh dtg dlm hidup kau , bukn utk menggantikan tempat aku , tetpi mmg tlh diutuskan untuk kau yang telah ditetapkan oleh Ilahi <3 



namamu kini hanya terukir dibibir dengan hanya bisa menyebut namamu , tidak lagi di hati seperti dulu dengan menyayangimu ! hadirmu dalam hidupku tidak pernah ku minta walau sekalipun ! tidak terdetik dihati juga untuk meninggalkanmu ! jika aku diberi peluang mungkin aku tidak lagi boleh menyanyangimu seperti dulu , atau sebaliknya ! atau kau juga mungkin tidak akan hadir lagi dalam hidupku , itu yang sebaiknya ! kini aku hanya bisa meminta pada TUHAN dengan meluputkan namamu dari ingatanku buad selama-lamanya atau hanya seketika ! 

budak perasann !


budakk yang terlalu perasan , sampai dah tak tau nak buadd ape lagyy !

nak gelak ponn ade rase nyerr ! HAHA ,
macamniee , ada laa sorg budaa nie yang bernama teettt  perasann gilerr ! tahunn lepass rapat la ngn buda niee , mntk nombo la pe laa , one day aku massage la ngan teettt  tibatiba panggil aku sayang ! eeuuww , tuhan je tau batape geli nyaa aku rasa ! HAHA , ingat aku niee macam gf dia laa , konon nyerr ! padahal tak ponn , nak tak nak layann je laa , then satu hari aku terserempak ngan teettt  dia tanya " kita ni kapel lagi ke tak" aku ponn mule laa nak marah + gelak + geligeleman ! haha , sumpaa x tipuu doee ! sebab sebelum nie , aku x msg dye lagy !  

semalam pulakk , teettt tegorr aku ! terpaksa la layann , walaupun menyampah . 
aku tanye la " nak pe nie" 
teettt  jawab " x bole ke aku nak tego ex aku nie ?" 
time tu aku memang gelakk sakan ! 
aku jawab laa " bila masa pulakk kita kapel? haha " ,
teettt jawab "kan kita penah kapel dlu" 
bilaa rasa teramat geli aku explain kat dia 
" yang pasal couple tu aku rasa  x , sebabnya aku dengan kau tak penah pon couple , kau mintak couple pon x penah ! yang pasal panggilan sayang tu sapasapa pon aku bolee panggil la ! " 
then budaa nie terus tak balas ! maybe dah segan kott , mungkin juga budaa nie seakanakan tak paham bahasa melayu ! kesiannn , HAHA  ! 
kepada anda yang berkenaan , jagn la nk perasan yang aku penah kapel dengan kauu ! sedangkan benda tu semua tak pernah berlaku ! HAHAHAHA , 

mahu kamu !


kasut kasut bilerr la aku nak dapat kauu kenn ! lama tunngu niehh ! jangan lari pulakk bilerr aku nak kat kau nanti ! HAHA , sumpa aku tunggu kau lama gilerr , tapi sapee jerr yang tahu kenn ! tapetape , kite sebagai manusia kene saba ! saba kan separuh drpd iman ! hahahaha , 
tunggu tau ! :))







kesian kauu kenn , !



HAHA , tadi de buda uh mintak  couple ! aku cakapp lerr taknakk sebabb dah janji dgn membermember takk kenn kapel tahunn nie ! haha , sedihh gile buda uhh ! kepada buda uh nak buadd camne terimaa jelaa ! 




ehemehem

HAHA , hari ni baru buadd blog ! tak reti ponn sebenanye nak buadd suma nie ! sajasaja nak try , tak tau plak menjadi , HAHA !